Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sì Intense - EDP

Brand: Armani
Seria Armani parfumuri de rețea a fost lansat în 2013, parfumul dulce cu note de coacaze negre, trandafir si vanilie. În 2014, Armani prezintă o versiune îmbunătățită Arman Intense. Noua versiune… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Seria Armani parfumuri de rețea a fost lansat în 2013, parfumul dulce cu note de coacaze negre, trandafir si vanilie. În 2014, Armani prezintă o versiune îmbunătățită Arman Intense. Noua versiune este conceput pentru femei puternice și pasionale care sunt curajos și nu se tem să-și asuma riscuri. O astfel de femeie este conceput ca un foarte carismatic, încrezător, independent și sofisticat.

2,014 vine să comercializeze noul parfum de apă, care este "mai gros", și mai bogată decât în ​​cazul în care originalul - Arman Intense. Acest parfum este descris ca un parfum modern, care se deschide chyprová polifonice coacăze negre, frezie, bergamot si mandarina. Parfum inima ofera note de trandafir, osmanthus si pelin. Note de fund de vanilie, patchouli si ambra completează întreaga parfum senzual.

Fața de parfum este actrita Cate Blanchett.

 

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

frezii, bergamot, mandarin, coacăze negre

inimă

osmanthus, salvie, ulei de neroli, trandafir

Fundație

vanilie, note lemnoase, paciuli, chihlimbar

Parametrii

Origine
Italiană