Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sí Le Parfum - EDP

Brand: Armani
AC Le Parfum este chypre-floral pentru femei de la marca Armani . Nasul parfumului este Julie Masse. Parfumul se deschide note proaspete de bergamota si coacaze negre. Inima include arome de iasomie,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

AC Le Parfum este chypre-floral pentru femei de la marca Armani . Nasul parfumului este Julie Masse. Parfumul se deschide note proaspete de bergamota si coacaze negre. Inima include arome de iasomie, tămâie și osmanthu. Iar la sfârșitul cuvântului jurnalele de bilete paciuli, chihlimbar, vanilie si benzoina.

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

bergamot, coacăz negru

inimă

iasomie, osmanthus, tămâie

Fundație

Bilete paciuli, chihlimbar, vanilie, benzoina

Parametrii

Origine
Italiană