Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Signorina Eleganza - gel de duș și baie 

Elegance străbate întreaga creație a Salvatore Ferragamo. În onoarea ei a fost lansat apa parfum Signorina Eleganza, parfum de lux, care celebrează glamour feminin si seductie. Notele… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Elegance străbate întreaga creație a Salvatore Ferragamo. În onoarea ei a fost lansat apa parfum Signorina Eleganza, parfum de lux, care celebrează glamour feminin si seductie. Notele proaspete de grapefruit și pere sunt preludiul plin de viață și de stimulare. Migdale și osmanthus aurii formează o inimă blândă, dar intensă și să dea o notă de lux indulgentă. Notele de baza de paciuli si pielea uscata produce un efect care lasa un parfum seducător și lungite pe piele.

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, pere

inimă

migdale, osmanthus

Fundație

patchouli, piele

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde