Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Capriccio - EDP

Brand: Sospiro
parfum floral oriental pentru femei intoxică note proaspete de lamaie si neroli. Mai mult decât atât, parfumul se dezvaluie si se simt merișorul suculent, flori albe, cumarină și îmbătător… Descriere și parametrii

Descriere

parfum floral oriental pentru femei intoxică note proaspete de lamaie si neroli. Mai mult decât atât, parfumul se dezvaluie si se simt merișorul suculent, flori albe, cumarină și îmbătător scorțișoară. Parfum de bază conține lemn de agar prețios, care este amestecat cu mosc, paciuli ambra, lemn de santal și cașmir.

 

Principalul parfumier Chris Maurice parfum creat în 2011.

Compoziție

Cap

lamaie, neroli

inimă

afine, scorțișoară, flori albe, cumarina

Fundație

chihlimbar, mosc, lemn de agar, patchouli, lemn de santal, sintetice cașmir

zile
:
ore
:
minute
:
secunde