Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Stone For Her - EDT

Brand: Replay
În 2015, brandul a introdus o pereche de Replay de piatră parfum pentru el și pentru ei de piatră. Piatra Pentru ei este un parfum oriental floral pentru toate fetele și femeile care iubesc parfum de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2015, brandul a introdus o pereche de Replay de piatră parfum pentru el și pentru ei de piatră. Piatra Pentru ei este un parfum oriental floral pentru toate fetele și femeile care iubesc parfum de lux și de lungă durată. Deda-vă în tonuri ei senzuale!

Compoziție

Cap

mandarine, Artemisia, bergamot, portocala

inimă

migdale floare, orhidee

Fundație

Tonka fasole, vanilie, mosc, ambra, lemn de santal, lemn de cașmir