Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code Red - After Shave

Brand: STR8 Cod: pEI048
Variante produs (1):

Descriere

Mesajul Crack the Code împreunnă cu RED CODE... Țintirea energiei pure pentru barbatul care  poate descifra esență vieții. STR8 CODE RED utilizează un concept cu totul nou, care se bazează pe roșu și semnificația codului.
Red - roșu este, probabil, ce mai expresivă  culoare ce caracterizează un spectru larg de sentimente și emoții.

Compoziție

Cap

ananas, note marine, grapefruit, cardamom

inimă

lavanda, muscata, iasomie, cimbru

Fundație

chihlimbar, brad, boabe de tonka

Brand: STR8

Marca STR8 a fost lansat pe piața cehă în 2002. Ambalare și unic arome inovatoare a câștigat repede peste clienții săi și de la STR8 întărește în mod constant și consolidează poziția pe piață. În 2005 a continuat drumul său STR8 inovatoare prin crearea de ambalare unic și cu totul nou și extins gama de parfumuri. Acesta se inspiră din tendințele dominante în industria de automobile. Logo seamănă cu un număr de mașină metalică placă clasic.

STR8
zile
:
ore
:
minute
:
secunde