Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Original - deodorant body spray

Brand: STR8
de brand original de STR8 este un parfum pentru bărbați și de încredere elegante , cărora le place totul sub control. La începutul mirosul este busuioc și tóny máty, ascuns în inima cardamom. La… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

de brand original de STR8 este un parfum pentru bărbați și de încredere elegante , cărora le place totul sub control. La începutul mirosul este busuioc și tóny máty, ascuns în inima cardamom. La sfârșitul woody miros fix ca note de lemn de santal.

Compoziție

Cap

tone de menta, busuioc

inimă

cardamom

Fundație

Lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde