Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Summer Is NowWoman EDT

Brand: Mexx
Marca Mexx prezinta o editie limitata de vara 2016, cu numele de acum vara este femeie. Acest parfum fructat floral se deschide cu note proaspete de pere și ananas frunze, apoi se autentifică un… Descriere și parametrii

Descriere

Marca Mexx prezinta o editie limitata de vara 2016, cu numele de acum vara este femeie. Acest parfum fructat floral se deschide cu note proaspete de pere și ananas frunze, apoi se autentifică un cuvânt format magnolia inima, frezii și corcodușe și la final a lua mosc si lemn de santal!

Compoziție

Cap
pere, frunze de ananas
inimă
magnolie, frezii, corcodușe
Fundație

mosc, lemn de santal