Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sunflowers - EDT TESTER

Sunflowers de Elizabeth Arden este un parfum rafinat pentru femei romantice și senzuale.  Parfumul floral - fructat  Sunflowers ascunde arome de pepene galben  si piersica - în note de varf, de ceai… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Sunflowers de Elizabeth Arden este un parfum rafinat pentru femei romantice și senzuale.  Parfumul floral - fructat Sunflowers ascunde arome de pepene galben  si piersica - în note de varf, de ceai trandafir și iasomie în note de  inima. Toate se  completează  cu lemn de santal senzual și mușchi.

Parfumul a fost creat de Elizabeth Arden in 1993.

Compoziție

Cap

pepene galben, piersici

inimă

ceai de trandafir, iasomie

Fundație

lemn de santal, muschi

zile
:
ore
:
minute
:
secunde