Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Byzance - EDP 100 ml + Sprchový gel 250 ml + orientální svíčka

Brand: Tesori d´Oriente Cod: pTS043

Descriere

Scent de Tesori d´Oriente numit Bizanț este oriental-florale, potrivite pentru femei. Parfumul este compus din armonie de scorțișoară, migdale și mimoze, împreună cu trandafiri negri, heliotrop, miere și labdanumu și lipici-le cu vanilie, mosc, lemn de agar, balsamul Peru și fructul arborelui de cacao.

Parfumul a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

scorțișoară, migdale, mimoza

inimă

trandafiri negri, heliotrop, miere de albine, labdanum

Fundație

vanilie, mosc, lemn de agar, balsamul Peru, fructul arborelui de cacao

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Tesori d´Oriente

Tesori d'Oriente este un brand italian de parfum, care este relativ tânără - primul său parfum lansat în 2010. Meniul are o mulțime de femei și bărbați parfumuri, dar și parfumuri unisex.

Tesori d´Oriente
zile
:
ore
:
minute
:
secunde