Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Byzance - EDP 100 ml + Sprchový gel 250 ml + orientální svíčka

Scent de Tesori d´Oriente numit Bizanț este oriental-florale, potrivite pentru femei. Parfumul este compus din armonie de scorțișoară, migdale și mimoze, împreună cu trandafiri negri, heliotrop,… Descriere și parametrii

Descriere

Scent de Tesori d´Oriente numit Bizanț este oriental-florale, potrivite pentru femei. Parfumul este compus din armonie de scorțișoară, migdale și mimoze, împreună cu trandafiri negri, heliotrop, miere și labdanumu și lipici-le cu vanilie, mosc, lemn de agar, balsamul Peru și fructul arborelui de cacao.

Parfumul a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

scorțișoară, migdale, mimoza

inimă

trandafiri negri, heliotrop, miere de albine, labdanum

Fundație

vanilie, mosc, lemn de agar, balsamul Peru, fructul arborelui de cacao

Parametrii

Origine
Italiană