Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Japanese Rituals - EDP 100 ml + sprchový gel 250 ml + koupelový krém 500 ml

Brand: Tesori d´Oriente Cod: pTS053

Descriere

Ritualurile japoneze sunt un parfum floral pentru femei lansat în 2015. Capul este compus din bergamot, grapefruit și alte fructe citrice, florile sunt bujor și camellia. O inimă pur florală poartă o măcinare, iasomie, crin de vale, un trandafir și o floare deschisă. La bază, veți simți patchouli, cedru și mosc.

Compoziție

Cap

citrice, grep, bergamot, bujor, camellia

inimă

frezii, iasomie, crin de vale, trandafir, în aer liber

Fundație

patchouli, cedru, mosc

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Tesori d´Oriente

Tesori d'Oriente este un brand italian de parfum, care este relativ tânără - primul său parfum lansat în 2010. Meniul are o mulțime de femei și bărbați parfumuri, dar și parfumuri unisex.

Tesori d´Oriente