Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The Key - EDP

Brand: Justin Bieber Cod: pUS004

Descriere

Cel de-al treilea parfum al interpretului popular  Justin Bieber se numeste  The Key! Spre deosebire de cele două parfumuri anterioare, acesta este mai matur. Acest parfum sexy și  vibrant  a fost conceput pentru toți  fanii fata de  muzica sa, si nu doar  pentru ei!  parfumului se  ascunde într-un flacon  alb, cu  cheie  de aur.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

fructe

inimă

note florale

Fundație

note lemnoase, mosc, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Justin Bieber

Justin Bieber este o cântăreață pop canadian, născut în Canada în 1994. El a devenit celebru portal video YouTube internet. Pe acest site a apărut managerul Scooter Braun curent. El a fost de 12 de ani când a audiție prima participare la concurs cântând în Stratford, unde a câștigat locul al doilea. Ea are în prezent mai multe milioane de fani din intreaga lume, iar în 2011 a lansat primul său parfum - toate aromele sunt proiectate pentru fete.

Mai multe despre cantareata Justin Bieber Citiți revista!

Justin Bieber
zile
:
ore
:
minute
:
secunde