Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The Key - EDP

Brand: Justin Bieber
Cel de-al treilea parfum al interpretului popular  Justin Bieber se numeste   The Key ! Spre deosebire de cele două parfumuri anterioare, acesta este mai matur. Acest parfum sexy și  vibrant  a fost… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Cel de-al treilea parfum al interpretului popular  Justin Bieber se numeste  The Key! Spre deosebire de cele două parfumuri anterioare, acesta este mai matur. Acest parfum sexy și  vibrant  a fost conceput pentru toți  fanii fata de  muzica sa, si nu doar  pentru ei!  parfumului se  ascunde într-un flacon  alb, cu  cheie  de aur.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

fructe

inimă

note florale

Fundație

note lemnoase, mosc, vanilie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde