Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One - eau de parfum cu pulverizator - REDUCERE - cutie încrețită

Compoziția oriental-florală The One este la fel de unică și unică ca femeia pentru care este destinată. Concepută ca o coardă de fructe proaspete, introducerea fermecătoare a parfumului combină sucul… Descriere și parametrii

Descriere

Compoziția oriental-florală The One este la fel de unică și unică ca femeia pentru care este destinată. Concepută ca o coardă de fructe proaspete, introducerea fermecătoare a parfumului combină sucul intoxicant al piersicilor proaspete, delicatețea lychee chinezești și mandarina rouă cu dulceața delicată a vaniliei care evocă o atingere de soare. Apoi vine un buchet bogat de nuferi narcotici, de nuferi albi, doar înfloriți de iasomie și tandrețea crinilor din vale. Urmează baza unei interconexiuni armonioase de opuse aparente - vetiver pământesc, ton uscat de ambergris și intensitatea mușchiului și moscului.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, lychee, piersic

inimă

amestec de fructe exotice, prune, crin de vale, iasomie, crin albul

Fundație

vetiver, ambra, mosc, mușchi coardă