Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One - loțiune de corp

Compoziția One-flower-oriental-floral este la fel de unică și unică ca femeia pentru care este destinată. Introducerea fermecătoare a parfumului, concepută ca o coardă fructată proaspătă, combină… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Compoziția One-flower-oriental-floral este la fel de unică și unică ca femeia pentru care este destinată. Introducerea fermecătoare a parfumului, concepută ca o coardă fructată proaspătă, combină sucul de alcool cu piersici proaspeți, delicatețea liceului chinezesc și mandarinul roșu cu delicatețea delicată a vaniliei care evocă atingerea soarelui. Apoi vine buchetul bogat de crini parfumati, alaturi de albi, pur si simplu pline de iasomie si tandrete de crini din vale. Următoarele reprezintă baza unei interconexiuni armonioase a opuselor aparente - vetiverul pământesc, tonul de chihlimbare uscat și intensitatea mușchiului și a moscului.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, lychee, piersic

inimă

amestec de fructe exotice, prune, crin de vale, iasomie, crin albul

Fundație

vetiver, ambra, mosc, mușchi coardă