Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One - loțiune de corp

Brand: Dolce & Gabbana Cod: pDG070

Descriere

Compoziția One-flower-oriental-floral este la fel de unică și unică ca femeia pentru care este destinată. Introducerea fermecătoare a parfumului, concepută ca o coardă fructată proaspătă, combină sucul de alcool cu piersici proaspeți, delicatețea liceului chinezesc și mandarinul roșu cu delicatețea delicată a vaniliei care evocă atingerea soarelui. Apoi vine buchetul bogat de crini parfumati, alaturi de albi, pur si simplu pline de iasomie si tandrete de crini din vale. Următoarele reprezintă baza unei interconexiuni armonioase a opuselor aparente - vetiverul pământesc, tonul de chihlimbare uscat și intensitatea mușchiului și a moscului.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, lychee, piersic

inimă

amestec de fructe exotice, prune, crin de vale, iasomie, crin albul

Fundație

vetiver, ambra, mosc, mușchi coardă

Brand: Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana de brand a fost fondata in 1985 de doi designeri italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana, care sa axat pe producția de bunuri de lux, care deține și stabilește ritmul în lumea modei. Logo apare pe produsele lor formează acronimul Dolce & Gabbana. Prima sa spectacol a avut loc în 1986, care a aratat o colectie de moda pentru femei, care a obținut un succes internațional. Stilul lor devine imediat mulțimi de susținători, în principal din cauza eleganta si simplitate. Dolce & Gabbana este de pariuri pe modele italiene simple, printuri de animale și o doză de dramă. În plus față de femeile de succes din 1996, de asemenea, gama au prezentat o serie de colectare bărbați blugi. De-a lungul timpului, se acumulează o colecție de lenjerie de corp, încălțăminte, costume de baie, ceasuri și femei și parfumuri barbatesti Dolce & Gabbana.

În Republica Cehă D & G parfumuri sunt foarte populare și sunt printre cele mai bine vanduta marca. Lovit parfum pentru femei Albastru. Celebrități mai renumite că această cuplu rochii, mirosuri și înfrumusețarea, includ Bono de la U2, italiană simbol sexy Monica Bellucci, Angelina Jolie, Jessica Alba.

Mai multe despre marca Dolce & Gabbana pot fi găsite în nostru revista.

Dolce & Gabbana
zile
:
ore
:
minute
:
secunde