Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Angel - lapte de corp

Acesta este primul parfum al acestui creator celebru, care în curând a devenit popular în toată Franța. Primul parfum oriental, care îmbină simțurile și cu totul captivantă. parfum angelic dulce cu… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Acesta este primul parfum al acestui creator celebru, care în curând a devenit popular în toată Franța. Primul parfum oriental, care îmbină simțurile și cu totul captivantă. parfum angelic dulce cu indicii subtile de vanilie si fructe suculente. Thierry Mugler înger evoca amintiri din copilarie si evoca sentimente de dragoste vis de infinit.

 

Lansarea parfumului prezentat în 1992.

Compoziție

Cap

pepene verde, nucă de cocos, mandarin portocaliu, cassia, iasomie, bergamot, vată de zahăr

inimă

miere, caise, mure, prune, orhidee, piersica, iasomie, lacramioare, fructe rosii, trandafiri

Fundație

Boabe de tonka, ambra, mosc, vanilie, ciocolata, caramel

Parametrii

Origine
Franceză