Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Innocent - EDP

Thierry Mugler  glorifică parfumul Innocent  în flacon de sticlă, care  combină contrastele  jocul surprinzător de lumina și umbră. Parfumul Inocent rămâne neschimbat și  fidel denumirii. Plin de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Thierry Mugler  glorifică parfumul Innocent  în flacon de sticlă, care  combină contrastele  jocul surprinzător de lumina și umbră. Parfumul Inocent rămâne neschimbat și  fidel denumirii. Plin de viață, întotdeauna spumant și  condimentat. Voalul parfumului   ne învăluiește  cu un nour   uimitor care se reînnoiește de fiecare dată.  La început este un nor sclipitor format din aroma citrică a bonboanelor cu aroma dulce de marmelade. Apoi se transformă in  nor de gourmet.

Parfumul a fost lansat 1998.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin

inimă

miere, mure, coacăze negre

Fundație

migdale dulci bezea, ambra, mosc