Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Thierry Mugler Womanity - EDP (plnitelná)

Codul produsului: pTM084

Thierry Mugler Womanity - EDP (plnitelná)

Selectați volum

  • 80 ml
    pTM08480
    indisponibil - monitorizează
Ați selectat:Volum 80 ml
Codul produsului:pTM08480
Disponibilitate:indisponibil - monitorizează

Adaugă la Preferate

Thierry MuglerWomanity - EDP (plnitelná)500.90out_of_stock

Descriere:

Thierry Mugler portretizează mirosul lui Womanita cu o privire nouă asupra femeii de astăzi. Se concentrează pe puterea creatoare pe care femeia o întruchipează. Ele fac parte dintr-o "netă" vie, o nouă umanitate care combină diversitatea și energia femeilor. Această legătură invizibilă, această energie și putere care unește toate femeile, numită Womanity. Percepe o legătură unică între femei, un sentiment de intimitate, complicitate, înțelegere secretă, solidaritate și intuiție.

Flacon - o lucrare de artă prețioasă murdară cu patină de timp, ca bijuterie moștenită de la o generație la alta. Bijuteriile metalice poartă o limbă universală misterioasă. Sticla simbolizează linii simple de zgârie-nori, o față care leagă toate femeile fără distincție, un lanț care se referă la o legătură nesfârșită, precum și un inel care confirmă această conexiune. Roz este culoarea feminității, a tinereții și a intimității profunde.

Piața a fost lansată în 2010.

Brand:

Compoziție

Cap : lapte Fig
Inimă : caviar
Fundație : fig lemn, frunze de smochin
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Toate în stocx