Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Womanity - EDP (plnitelná)

Thierry Mugler portretizează mirosul lui Womanita cu o privire nouă asupra femeii de astăzi. Se concentrează pe puterea creatoare pe care femeia o întruchipează. Ele fac parte dintr-o "netă" vie, o… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Thierry Mugler portretizează mirosul lui Womanita cu o privire nouă asupra femeii de astăzi. Se concentrează pe puterea creatoare pe care femeia o întruchipează. Ele fac parte dintr-o "netă" vie, o nouă umanitate care combină diversitatea și energia femeilor. Această legătură invizibilă, această energie și putere care unește toate femeile, numită Womanity. Percepe o legătură unică între femei, un sentiment de intimitate, complicitate, înțelegere secretă, solidaritate și intuiție.

Flacon - o lucrare de artă prețioasă murdară cu patină de timp, ca bijuterie moștenită de la o generație la alta. Bijuteriile metalice poartă o limbă universală misterioasă. Sticla simbolizează linii simple de zgârie-nori, o față care leagă toate femeile fără distincție, un lanț care se referă la o legătură nesfârșită, precum și un inel care confirmă această conexiune. Roz este culoarea feminității, a tinereții și a intimității profunde.

Piața a fost lansată în 2010.

Compoziție

Cap

lapte Fig

inimă

caviar

Fundație

fig lemn, frunze de smochin

Parametrii

Origine
Franceză