Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

To Be The Illusionist - EDT

Brand: Police Cod: pPO055

Descriere

Pentru a fi Iluzionistul este modern, în stare proaspătă, parfum fougerová pentru barbati de la poliție de brand. Iluzionistul urmeaza tema parfumului colectare să fie, al cărui semn distinctiv este un flacon în formă de cranii, întuneric și mister. Compoziția parfumului este construit pe tonuri moderne fougerových. Parfumul este potrivit pentru oameni care doresc seducatoare si altele fascinante și sunt mândri de ego lor excentric. Note introductive reprezintă acorduri acvatice transparente sporite cu citrice uniune de bergamot si iederă verde. Note de inima de iris în combinație cu cedru lumină înfășurat într-un văl de salvie proaspete. În concluzie așteaptă amestec lemn de casmir si mosc.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

bergamot, note de apa, iedera

inimă

iris, cedru, salvie

Fundație

lemn cașmir, mosc

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Police

Italian de moda de brand de poliție a fost fondat în Italia în 1983. Ne stau în spatele companiei sale fondatoare De Rigo-cunoscut ca un lider mondial în ochelari. O combinație de creativitate spontană și expertiza tendințelor anuale asigură că fiecare nouă linie de ochelari de soare Police apel mereu la clienții lor. Sub marca Poliția sunt acum ascund ochelari de soare și alte accesorii de moda, ceasuri, bijuterii si parfum. Poliție, că este provocarea Metropolitan. Mediator între prezent și viitor. De brand de poliție este pentru toți cei care sunt în căutarea pentru produsele elegant, simbolizează pasiune, încredere și farmec. Când a venit pe piata cu parfumuri de brand, a vrut să impresioneze alt sens uman. Și miroase de Poliție a reușit, puteți încerca poartă.

Police
zile
:
ore
:
minute
:
secunde