Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Grey Vetiver - EDP

Brand: Tom Ford
Grey Vetiver apă miros de marca Tom Ford este o oriental parfum picant, lemnos pentru bărbați. La începutul parfumului este un tonuri de citrice, apoi vine inima format din condimente și stabilește… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Grey Vetiver apă miros de marca Tom Ford este o oriental parfum picant, lemnos pentru bărbați. La începutul parfumului este un tonuri de citrice, apoi vine inima format din condimente și stabilește în cele din urmă mirosul de vetiver si note lemnoase.

A fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

grapefruit, kvet pomarančovníka, palina

inimă

paprika, muškátový oriešok, koreň kosatca

Fundație

vetiver, drevité tóny, lišajník, ambra

zile
:
ore
:
minute
:
secunde