Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Noir Pour Femme - EDP

Brand: Tom Ford
Noir Pour Femme de Tom Ford este un parfum oriental, floral pentru femei. combinație extravagantă și foarte impresionant de diverse ingrediente va da tinuta punct chiar la sfârșit. Acesta este compus… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Noir Pour Femme de Tom Ford este un parfum oriental, floral pentru femei. combinație extravagantă și foarte impresionant de diverse ingrediente va da tinuta punct chiar la sfârșit. Acesta este compus din bergamot, portocala amara, mandarin si ghimbir. În inima incante trandafiri, iasomie, flori de portocal și Kulfi. bază calmantă pentru a promova vanilie, ambra, lemn de santal si ciment.

Parfum Acesta a fost lansat în 2012.

 

 

Compoziție

Cap

bergamot, portocala amara, mandarina, ghimbir

inimă

trandafir, iasomie, floare de portocal, Kulfi

Fundație

vanilie, ambra, lemn de santal, mastic