Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Patchouli Absolu - EDP

Brand: Tom Ford
Tonurile dominante ale noului parfum lemnos oriental Patchouli Absolu pentru femei și bărbați le constituie patchouli. În combinație cu note picante de rozmarin și de dafin formeaza un parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Tonurile dominante ale noului parfum lemnos oriental Patchouli Absolu pentru femei și bărbați le constituie patchouli. În combinație cu note picante de rozmarin și de dafin formeaza un parfum provocator și elegant. Senzualitatea se reda prin ambra, mosc si boabe de tonka.

Compoziție

Cap

dafin, rozmarin, mușchi

inimă

paciuli, note lemnoase

Fundație

ambră, mosc, boabe de tonka