Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tom Ford For Men - EDT

Brand: Tom Ford
Tom Ford pentru barbati este un parfum floral-lemnos pentru bărbati, creat de Yves Cassar. Parfumul se deschide cu note de frunze de viorele, bergamotă, busuioc, ulei de lamaie, ghimbir și mandarine.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Tom Ford pentru barbati este un parfum floral-lemnos pentru bărbati, creat de Yves Cassar. Parfumul se deschide cu note de frunze de viorele, bergamotă, busuioc, ulei de lamaie, ghimbir și mandarine. În centrul mirosului predomină tutunul, piper și flori de portocale. In bază apar arome de mușchi de stejar, vetiver, cedru, patchouli si ambră.

Compoziție

Cap

frunze de viorele, bergamotă, busuioc, ulei de lămâie, mandarină, ghimbir

inimă

tutun, piper, flori de portocal

Fundație

mușchi de stejar, vetiver, lemn de cedru, patchouli, chihlimbar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde