Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tommy Girl Tropics - EDT

parfum proaspăt de vară pentru femei Tommy Fata Tommy Hilfiger de la tropice. Într-o zi fierbinte răcoritoare plăcut inima florale și un început bun. Compoziția este destul de simplu, dar foarte… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum proaspăt de vară pentru femei Tommy Fata Tommy Hilfiger de la tropice. Într-o zi fierbinte răcoritoare plăcut inima florale și un început bun. Compoziția este destul de simplu, dar foarte încurajatoare. Se compune din grapefruit, flori de portocale, lemn de santal si mosc.

Aroma reîmprospătează veri calde începând cu 2017.

Compoziție

Cap

grapefruit

inimă

floare de portocal, lemn de santal

Fundație

mosc