Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ice - plnitelný flakon 5 ml (oranžový)

Brand: Travalo Cod: pAV014
Variante produs (1):

Descriere

Travalo Ice este un flacon cu adevărat practic, unde pur și simplu pompezi conținutul parfumului tău preferat și îl păstrezi cu tine.


Mod de utilizare : Îndepărtați capacul de pulverizare din parfumul dvs. și puneți Travalo Refillable pe furtun pentru a expune și pompa întregul Travalo . Aceasta va umple sticla goală.

Compoziție

Cap

-

inimă

-

Fundație

-

Produkt je také v sekcích

Brand: Travalo

Travalo va o selectie foarte servi, dacă vă place să le poarte cu parfumul tau preferat, dar sticla este imposibil și greu. Încercați atomizoare unică Travali flacoane practice, care pot găzdui 4 sau 5 ml parfum. Utilizarea este foarte ușor. Atomizor reîncărcabile Travali "aspirate" parfumul tău preferat în câteva secunde. Doar un flacon Travali implementa în loc de atomizoare de parfum și "pompa" sus și în jos. În plus, datorită fereastra practică vedea imediat cât de mult parfum în ta reîncărcabile Travali rămâne.

Travalo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde