Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My Name - Spray Parfum - TESTER

Brand: Trussardi
Încurajat de succesul Parfumuri Bărbătești pământul meu de 2012 prevede parfum Trussardi femeilor pe piața Numele Meu. Ambele parfumuri sunt inspirate de stilul de viata italian în special în Milano.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Încurajat de succesul Parfumuri Bărbătești pământul meu de 2012 prevede parfum Trussardi femeilor pe piața Numele Meu. Ambele parfumuri sunt inspirate de stilul de viata italian în special în Milano. Land meu este proaspăt parfum delicat, floral, cu un gust delicat. La început miroase medicamente buchet de violete albe și heliotrop. Țâșnește din liliacul inima, cala si mosc senzual. Baza pulsing ambra calda si vanilie dulce.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

violet alb, heliotrop

inimă

cală crin, liliac, mosc

Fundație

ambră, vanilie