Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Turquoise Summer - pă de toaletă

Brand: Escada
Escada Turquoise Summer este un parfum delicios   floral-fructat  inspirat de zilele  vara, vacanta si  soare. Parfumul Turquoise Summer emana o nouă energie, distracție și bucurie. Amestecul    din… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Escada Turquoise Summer este un parfum delicios   floral-fructat  inspirat de zilele  vara, vacanta si  soare. ParfumulTurquoise Summer emana o nouă energie, distracție și bucurie.
Amestecul    din fructe si flori se deschide prin fructe suculente. Inima contine mirosul delicat al florilor însoțit de coacăze negre și vanilie dulce. .Compoziția finală vă uimește, vă energizeză și provoacă un zambet pe buze.

Compoziție

Cap

coacăz negru, zmeură, fructe, capsuni, ananas

inimă

floare portocaliu, violet, piersic

Fundație

mosc, lemn de santal, vanilie