Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

UEFA Champions League Edition - deodorant cu pulverizator

Brand: Adidas
UEFA Champions IV de la Adidas este un parfum proaspat pentru barbati. Acest parfum este un stil de viață, este dinamic, unic, plin de energie. Se compune din lamaie, frunze de violeta si lavanda.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

UEFA Champions IV de la Adidas este un parfum proaspat pentru barbati. Acest parfum este un stil de viață, este dinamic, unic, plin de energie. Se compune din lamaie, frunze de violeta si lavanda. Mai mult, kašmeronu, mere verzi și salvie. Sigilate în vanilie, paciuli și mușchi.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

lavanda, frunze de violete, lamaie

inimă

salvie, kašmeran, măr verde

Fundație

mușchi, patchouli, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde