Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection Extraordinaire California Reverie - EDP

Collection Extraordinaire California Reverie  este un nou parfum floral pentru femei. Acest parfum de la brandul  Van Cleef & Arpels creat de parfumierul Antoine Maisondieu în 2014 vrăjește cu note… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Collection Extraordinaire California Reverie  este un nou parfum floral pentru femei. Acest parfum de la brandul  Van Cleef & Arpels creat de parfumierul Antoine Maisondieu în 2014 vrăjește cu note florale de iasomie și plumerie, cu care se amesteca note fructate de neroli și mandarine. La bază veți găsi ceară de albine și un punct dulce de  vanilie.

Compoziție

Cap

mandarine, neroli

inimă

iasomie arabă, pulmeria

Fundație

vanilie, ceară de albine

Parametrii

Origine
Franceză