Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection Extraordinaire Precious Oud - EDP

Collection Extraordinaire Precious Oud este un parfum nou de brand Van Cleef & Arpels. Acesta este destinat tuturor femeilor care iubesc parfum floral oriental. Acest parfum a creat parfumérka… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Collection Extraordinaire Precious Oud este un parfum nou de brand Van Cleef & Arpels. Acesta este destinat tuturor femeilor care iubesc parfum floral oriental. Acest parfum a creat parfumérka Amandine Marie în 2011. La început note fericit de bergamot si piper roz. In inima ascunde iasomie, tuberoza și tămâie. Fundatia va va incanta cu note lemnoase în perfectă armonie cu paciuli si chihlimbar.

Compoziție

Cap

bergamot, piper roz

inimă

iasomie, tuberoza, tămâie

Fundație

ambra, lemn de agar, patchouli, lemn de santal, vetiver

Parametrii

Origine
Franceză