Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rock Princess - EDT

Brand: Vera Wang
Rock Princess este un miros floral-fructat. Flaconul este din sticlă intunecată, decorată cu detalii metalice si coroană in acelasi design. Fructele dulci sunt îmbrăcate în flori seducătoare de crin,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rock Princess este un miros floral-fructat. Flaconul este din sticlă intunecată, decorată cu detalii metalice si coroană in acelasi design. Fructele dulci sunt îmbrăcate în flori seducătoare de crin, trandafir și iasomie. Concluzia misterioasă este de a regla fin calitatea lemnului de cașmir, nucă de cocos, mosc și iris catifelat.

Parfumul a fost lansat în anul 2009.

Compoziție

Cap

piersică, zmeură, bergamotă

inimă

 iasomie, trandafir, crin

Fundație

cașmir, mosc, iris, nucă de cocos