Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

- balsam după bărbierit

Brand: Versace
Parfumul bărbătesc Versace Pour Homme este însăși esența țărilor Mediteraneene, care corespunde ingredientelor utilizate. Amestecul pulsativ ameliorează prezența de bergamotă și geraniu. Capul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul bărbătesc Versace Pour Homme este însăși esența țărilor Mediteraneene, care corespunde ingredientelor utilizate.

Amestecul pulsativ ameliorează prezența de bergamotă și geraniu. Capul parfumului este deschis de citrice din Calabria, Diamante, împreună cu frunze și flori de portocală amară. Inima parfumului este definită de aroma sa floral-minerală care leagă crengile de salvie verde-argintie cu flori bogate de zambile albastre. Coarda puternică și seducătoare aduce practic lemn de cedru și agar, care împreună cu ambră, fasole Tonka și mosc conferă întregii compoziții un semn distinctiv al masculinității pure.

Nu este întâmplător faptul că parfumul este ascuns într-o sticlă care seamănă cu o piatră prețioasă tăiată. Motivul argintiu gravat al meandrului antic - emblema inconfundabilă a casei de modă Versace - decorează atât pulverizatorul cât și flaconul.

Compoziție

Cap

bergamot, nerol, calabreză de lămâie, frunze și flori de copac portocaliu amar,

Inimă

muscată, salvie, zambilă albastru,

Fundație

lemn de agar, cedru, ambra, boabe de tonka, mosc.

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde