Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crystal Noir - EDP TESTER

Brand: Versace
Aceasta reprezintă o adevărată parfum magic eteric și senzual, în același timp. Personajul fructat oriental ei subliniază în compoziție elaborat, care se bazează pe lunga lista de ingrediente, dar… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aceasta reprezintă o adevărată parfum magic eteric și senzual, în același timp. Personajul fructat oriental ei subliniază în compoziție elaborat, care se bazează pe lunga lista de ingrediente, dar numai în acord atent selectate care cea mai prețioasă de delicatese parfumate. "Mirosul feminin Termenul imagina compoziție floral, cu un dram de ceva imperceptibil, dar extrem de seducatoare. De aceea am ales Crystal Noir flori Gardenia că ador pentru mirosul dulce și totuși extrem de subtil îmbătător. Împreună cu puterea chihlimbar cald produce contraste frumos echilibrate - cei aceleași ascunde orice femeie care este în măsură să fie rațională și boem, duioșie dulce și misterios senzual "Donatella Versace.

Compoziție

Cap

gardenie, bujor, portocaliu

inimă

mosc, ambră

Fundație

Lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde