Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eros - EDT - SLEVA - bez celofánu

Brand: Versace
Dragoste, pasiune, frumusete si dorinta - sunt elemente cheie ale parfumului bărbați Versace Eros. corp de sex masculin perfecțiune în legătură cu referiri la mitologia antica si sculptura clasica… Descriere și parametrii

Descriere

Dragoste, pasiune, frumusete si dorinta - sunt elemente cheie ale parfumului bărbați Versace Eros. corp de sex masculin perfecțiune în legătură cu referiri la mitologia antica si sculptura clasica reprezinta elementele caracteristice ale stilului Versace, încă de la începuturile sale. Eros ca un zeu al iubirii cu arcul și săgețile magice pe care nu pierdeți ținta lor, are putere asupra oamenilor și inimile lor. Aroma de Eros este un parfum nou pentru omul modern puternic, pasionat și încrezător.

 

Butelia prinde culoarea ochilor turcoaz în nuanțe profunde bărbătești care evocă nivelul Sclipitoare mediteranean la soare. Noi găsim în el, dar, de asemenea, o referire la arta și cultura antică adaptată în stil modern. Aur gravate inscripția Versace Eros domină partea centrală a sticlei.

Acesta a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

lamaie, mere, menta

inimă

nucșoară, ambroxane, fasole Tonka

Fundație

Moss, lemn de cedru, vetiver, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde