Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Red Jeans Versus - EDT - TESTER

Brand: Versace
designer de moda italian Gianni Versace Jeans continua in spiritul cu mirosul de Red Jeans. Limpede, parfum floral imaginativ cu note de citrice. parfum nuanță roșu este inspirat de stil retro,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

designer de moda italian Gianni Versace Jeans continua in spiritul cu mirosul de Red Jeans. Limpede, parfum floral imaginativ cu note de citrice. parfum nuanță roșu este inspirat de stil retro, blocat într-un bol metalic. Parfum este proiectat pentru uzura casual, aluneca in blugi Red.

Compoziție

Cap

frezie, iasomie, gardenie, lacramioare

inimă

ylang-ylang, vanilie, lemn de santal

Fundație

mosc, pulbere

Parametrii

Origine
Italiană