Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Yellow Diamond Intense - EDP - TESTER

Brand: Versace
Strălucitor, proaspăt și fermecător, anume asa este mirosul Versace Yellow Diamond Intense. Parfumul Yellow Diamond Intense este conceput pentru femeia modernă, care vrea să atragă atenția. Miroase a… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Strălucitor, proaspăt și fermecător, anume asa este mirosul Versace Yellow Diamond Intense. Parfumul Yellow Diamond Intense este conceput pentru femeia modernă, care vrea să atragă atenția. Miroase a lămâie proaspătă și pere, care trece treptat în tonuri fine de flori. Mirosul senzual a iasomiei și a freziei pătrunde in inima parfumului și se amestecă cu tonuri calde de lemn și chihlimbar pur. Parfumul Yellow Diamond Intense este potrivit pentru uzura de zi cu zi, dar, de asemenea, veți străluci si la o petrecere de seara sau ocazie speciala. Încercați parfumul Versace Yellow Diamond intens și înfășurați-va în tonurile minunate, care atrag atenția.

Compoziție

Cap

bergamota, neroli, lămâie, pere

Inimă

iasomie, frezie, osmanthus, flori de portocal

Fundație

lemn de guaiac, ambra, mosc, benzoin

zile
:
ore
:
minute
:
secunde