Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Versense - EDT TESTER

Brand: Versace
Prospețime și senzualitate. Versense este o legătura perfectă dintre  prospețime și senzualitate. Aroma  îmbătătoare  este o celebrare a prospețimii  inspirată din  puterea  elementelor  naturale.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Prospețime și senzualitate.
Versense este o legătura perfectă dintre  prospețime și senzualitate. Aroma  îmbătătoare  este o celebrare a prospețimii  inspirată din  puterea  elementelor  naturale. Acesta este destinat pentru  femeia seducătoare, care este gata sa  experimenteze cu orice  în viață.
Parfumul  a fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, fig

inimă

iasomie, cardamom, crin

Fundație

lemn de santal, mosc, lemn de cedru, lemn de măslin

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde