Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VIP Club Addictive Oriental by Alberto Morillas - EDT

Brand: Mercedes-Benz Cod: pMZ017

Descriere

Parfum VIP Club Addictive Oriental de Alberto Morillas de la Mercedes Benz este oriental-lemnos și a fost introdusă pentru prima dată în 2015. Introducerea amesteca de tone de lamaie si menta, apoi un cuvânt busteni salvie, lavanda si copac frunze de smochin și în cele din urmă cuvântul busteni de fasole Tonka, lemn de santal si lemn de casmir.

Compoziție

Cap
lamaie, menta
Inimă
pelin, frunze de smochin, lavanda
Fundație
boabe de tonka, lemn de santal, lemn de casmir

Produkt je také v sekcích

Brand: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz este un brand de producător german de automobile. Mercedes-Benz a fost format în 1926, după fuziunea de 2 companii. Simbol al brandului este cunoscută - din 1926 trei colțuri stele reprezintă "pământ, apă și aer" tradițional înconjurat de o cununa de lauri. Mercedes a fost numele unuia dintre cele două fiice ale unui succes dealer și consul general la Nisa, Emil Jellinek. Mercedes-Benz este acum lansează parfum pentru barbati Mercedes-Benz pentru barbati.

Mercedes-Benz
zile
:
ore
:
minute
:
secunde