Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

White Man - EDT

Brand: Aigner
Există anumite mirosuri care strălucesc cu carisma naturală. Împreună cu îmbrăcămintea sălbatică, pielea de ciocolată și simbolul eleganței pure, inspirată din puritatea acestei carisme, dar și de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Există anumite mirosuri care strălucesc cu carisma naturală. Împreună cu îmbrăcămintea sălbatică, pielea de ciocolată și simbolul eleganței pure, inspirată din puritatea acestei carisme, dar și de senzualitatea pielii și de eleganța lui Etienne Aigner, Pierre Wargnye,Aroma se deschide cu un grapefruit proaspăt și vibrant, cu armonie aromatică de busuioc, împreună cu vibranța cardamomului și coriandrului. Prosperitatea acestor tonuri este sporită de pepene galben suculent, elegant învelit într-un buchet de violete și crini care uluie din vale. Baza compoziției combină atractivitatea mușchiului, vetiverului și chihlimbarului cu un mosc stimulator. Aigner White Man acoperă pielea și creează o amprentă unică de mosc în aer. Flaconul a fost proiectat de Luis Blanco și acest flacon se bazează pe idei noi . Liniile sale curate și caracteristicile arhitecturale reprezintă prestigiul, eleganța și rafinamentul.

Compoziție

Cap

busuioc, cardamom, grapefruit, coriandru

inimă

pepene verde, violet, crin din vale

Fundație

mosc, mușchi de stejar, vetiver, ambră

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde