Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

White Man - EDT

Brand: Aigner Cod: pAI031
Variante produs (1):

Descriere

Există anumite mirosuri care strălucesc cu carisma naturală. Împreună cu îmbrăcămintea sălbatică, pielea de ciocolată și simbolul eleganței pure, inspirată din puritatea acestei carisme, dar și de senzualitatea pielii și de eleganța lui Etienne Aigner, Pierre Wargnye,Aroma se deschide cu un grapefruit proaspăt și vibrant, cu armonie aromatică de busuioc, împreună cu vibranța cardamomului și coriandrului. Prosperitatea acestor tonuri este sporită de pepene galben suculent, elegant învelit într-un buchet de violete și crini care uluie din vale. Baza compoziției combină atractivitatea mușchiului, vetiverului și chihlimbarului cu un mosc stimulator. Aigner White Man acoperă pielea și creează o amprentă unică de mosc în aer. Flaconul a fost proiectat de Luis Blanco și acest flacon se bazează pe idei noi . Liniile sale curate și caracteristicile arhitecturale reprezintă prestigiul, eleganța și rafinamentul.

Compoziție

Cap

busuioc, cardamom, grapefruit, coriandru

inimă

pepene verde, violet, crin din vale

Fundație

mosc, mușchi de stejar, vetiver, ambră

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Aigner

Designer Etienne Aigner sa născut în Ungaria în 1904, el a început cariera ca un legător de cărți. Abilitățile sale sa mutat treptat de la legătorie pentru a crea saci de înaltă calitate și curele pentru designeri de top, cum ar fi Christian Dior. La fel ca majoritatea celorlalte mărci și compania Aigner a avut un fundal în moda si accesorii de moda, dar a adăugat, treptat, la portofoliul său, precum și eșarfe de mătase, pentru bărbați și de îmbrăcăminte pentru femei, ceasuri, bijuterii si parfum. Parfumuri de acest brand sunt inspirate de materialele atemporal si nobile, cum ar fi pielea, piele de căprioară și ambră.

Aigner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde