Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

White Patchouli - EDP

Brand: Tom Ford
Parfum pentru femei alb paciuli de Tom Ford a fost lansat în septembrie 2008,. Alb Patchouli a fost creat in colaborare cu parfumieri din casa Givaudan este amestecat ca un joc de flori albe,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum pentru femei alb paciuli de Tom Ford a fost lansat în septembrie 2008,. Alb Patchouli a fost creat in colaborare cu parfumieri din casa Givaudan este amestecat ca un joc de flori albe, patchouli, bujor, bergamota, iasomie, trandafir, coriandru și ambrette. Parfumul este disponibil in flacon de sticlă albă.

Compoziție

Cap

flori albe, bujor, bergamot, coriandru

inimă

ambrette, iasomie, trandafiri

Fundație

patchouli, note lemnoase, tămâie