Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wild Rose Aoud - Spray Parfum

Brand: Mancera
Parfum Mancera Wild Rose aoud ascunde prospețime nesfârșită de citrice, care sunt completate de mirosul de lemn, mosc și ambră. Iskrivé zloženie Vás ohromí dokonalosťou a originalitou. Uimi parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Mancera Wild Rose aoud ascunde prospețime nesfârșită de citrice, care sunt completate de mirosul de lemn, mosc și ambră. Iskrivé zloženie Vás ohromí dokonalosťou a originalitou. Uimi parfum remarcabil, care va evidenția stilul tau.

 

Parfum Mancera Wild Rose aoud a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

lămâie, bergamot

inimă

jazmín, ruža, pačuli

Fundație

agarové drevo, pižmo, vanilka, ambra