Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Perspirex
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Perspirex in-stoc

Mark Perspirex a fost de operare pentru mai mult de 20 de ani, cu o receptie excelenta de la oamenii cu necesitatea de a controla transpirație.

 

Protectie impotriva transpiratiei, care va schimba viața ta. Milioane de oameni în fiecare zi se luptă cu probleme cauzate de transpiratie excesiva. Perspirex ofera un foarte eficient anti-perspirante care reglementeaza transpirație în axile, palmelor si talpilor. Ideal pentru persoanele cu un stil de viata activ. Produse oferă până la trei zile, fără teama de probleme cu transpiratia. Perspirex funcționează eficient cu compoziția care conține clorura de aluminiu pe baza de alcool,. Acest lucru creează o umplutură de gel temporar care previne transpiratia ajunge la suprafata pielii. Acest gel este pierde treptat regenerarea naturala a celulelor pielii.

Compania se mandreste cu privire la efectele pe care clientul vede. Cu alte cuvinte, produse care funcționează.

Filtre selectate:
Perspirex×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

Sus