Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Pieces
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Înălțimea tocului
+ -

Culoare
+ -

Lungimea fustei
+ -

Mărimea
+ -

Tipul poșetei / genții
+ -

Lungimea mânerului
+ -

Lungimea curelei
+ -

Lățimea curelei
+ -

Șterge

Pieces in-stoc

Pieces este o marcă daneză de accesorii de modă și bijuterii în conformitate cu ultimele tendințe care au apărut în 2003 . Se bazează pe calitate, detalii și disponibilitate .

Pieces face parte din compania daneză Bestseller, care este o superputere de îmbrăcăminte și are alte mărci sub ea ca ONLY, VERO MODA, ONLY & SONS, JACK & JONES.
Bestseller a fost înființată în 1975 în Danemarca. Fondatorul ei, Troels Holch Povlsen, inițial nu avea nimic de-a face cu cariera sa de lucru. Ajutorul unchiului său a fost o provocare pentru el că el a fost conștiincios și a început noua eră. Cu timpul, un mic magazin alimentar a devenit un angrosist care are un mare potențial.

Filtre selectate:
Pieces×
În stoc×

+-Filtru

148 produse

Sortează după:

Sus