Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Piz Buin
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Piz Buin in-stoc

Piz Buin marca provine din Alpii Elvețieni. Sursa de inspiratie pentru crearea sa a fost experiența nefericită a unui student de chimie tânăr Franz Greiter făcut în timpul ascensiunii de pe Muntele Piz Buin prost ars de soare (1938). Acesta este motivul pentru el a început în laboratorul său mic in experimentele casa părinților săi se ocupă cu pregătirile pentru a proteja pielea impotriva efectelor nocive ale radiatiilor solare.

Rezultatul eforturilor sale a fost numit Piz Buin. Cine este pentru? Piz Buin este potrivit pentru toti fanii de activități în aer liber "" (drumeții, schi), dar, de asemenea iubitorii de relaxare pe plaje, piscine, și este, de asemenea eficace ca o prevenire in timpul miscarii de zi cu zi pe străzile orașelor. Piz Buin este necesar să se garanteze protecția de care au nevoie în timp ce stau la soare, precum și un mijloc de a dobândi aspect frumos si sanatos.

Piz Buin produse de marcă nu sunt potrivite pentru bronzare!

Piz Buin, de asemenea, a susținut cu succes snowboarder Cehă Ester Ledecká!

Filtre selectate:
Piz Buin×
În stoc×

+-Filtru

18 produse

Sortează după:

Sus