Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 
Au fost găsite 69 produse
Au fost găsite 69 produse

Sortează după:

Sus

12

Au fost găsite 69 produse

Portofel - companie de zi cu zi

Portofel este un accesoriu practic fără de care nici unul dintre noi poate face. Pentru că o avem în mâini de mai multe ori pe zi, aceasta trebuie să fie în colecția de contează. Din gama larga de posete elegante pe care o alegeți atât femei și bărbați modele. Dacă purtați o monedă separat, veti intalni mici poșete. Dacă preferați mai mult, în care pentru a stoca carduri de plată și documentele în timp ce se încarcă în accesorii elegante, atunci avem o portmonee elegant. Evergreen rândul portofel portofel din piele doamnelor care va dura mai mulți ani, precum și genți de mână din piele.

Pungă alege cu înțelepciune, să fie cu voi de mai mulți ani

Fie mic, conectați-l cu ușurință într-un buzunar pantaloni sau una mai consistente care ascunde tot ce ai nevoie, inclusiv un mic jurnale ... Portofel! Este o parte integrantă a listei de necesități, pe care o purta cu mine în fiecare zi. În dimineața, ieși din casă sau apartament și recapitulează dacă aveți un telefon, chei, jurnal și da, portofel, pentru că fără ea, doar nu funcționează!

Ce s-ar fi a ta?

Selectarea unui portofel nu este, nu va fi ușor, desigur, pentru o femeie. Prin urmare, este bine să se gândească la ceea ce ar trebui înainte de a alege fi de fapt. Tu, care ascunde monede, bancnote, carduri de credit, documente, dar și o serie de carduri de loialitate la diverse magazine, încasările de la bunuri care nu mai rulează, dar proiectul de lege încă nu itself're curat la domiciliu într-o cutie în care să stocați. Sau se face că, în cazul în care, în plus față de toate acestea există, de asemenea o pereche de fotografii îndeaproape decupate de cei dragi, încorporat în filmul, astfel încât vă puteți bucura de urmaș sau soțul dumneavoastră, în orice moment în timpul zilei? Sau scrie despre faptul că, în ceea ce se sprijină lanterna pașnic suplimentar în ceas purtați acolo timp de aproximativ o lună, în încercarea de a opri pentru unul nou? Zâmbești când ai citit o descriere a portofelele voluminoase?

Dacă fac parte din categoria celor care cinstesc marcajul portofel și în măruntaiele sale doriți să ascundeți doar bani ai nevoie de ceva complet diferit decât "geantă de cumpărături mici", așa cum este descris mai sus. Vei atunci poate face un pic elegant portofel, care este depasit de un fel de elegante caz documente.

Standard sau o piesa unica?

Modelul clasic, ușor conservator sau un pic de inovare și conceptul neconventionala? Afișați altele cine ești! Are noua geanta completeze imaginea și depanare cu o servieta, geanta sau rucsac, sau poate invers puțin șoc și să fie antiteza absolută?

Vino și se îngropa în lume de culori, materiale si dimensiuni pentru a găsi pe cel potrivit pentru tine! Gândiți-vă dacă aveți o prioritate ceea ce folosit pentru a înlocui doar vechi și noul model, sau doriti sa dai drumul un pic și să încerce ceva nou!

Într-adevăr aveți nevoie doar de unul?

Ai timp pentru a distruge mitul că există doar o singură pungă? Păstrați favorit universal al tău pentru uzura casual cu tot ce vă trebuie pentru a găsi. Ce zici de o mai mică portofel sport la petrecere a timpului liber, în care pentru a insera doar strictul necesar? Puteți să-l utilizați timp netulburată pentru relaxare, pace și sport.

Pungă ca un accesoriu de moda

Îndeplini dorințele și alege pe cel care va deveni partenerul tău inconfundabil pentru mai multe luni, poate chiar ani. Și dacă veți găsi câștigător, trebuie să mă gândesc asupra faptului că ar putea fi prea bun un cadou neobisnuit? Bucurați-vă de persoana cu care vrei să fii în fiecare zi, în fiecare clipă trebuie să plătească sau documente de uz. Cu acest cadou va fi de neuitat!

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x