Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 
Au fost găsite 750 produse

+Filtru

Preț

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare

Șterge

Au fost găsite 750 produse

Sortează după:

Sus

12345....13

Au fost găsite 750 produse

Geantă de mână - cel mai bun prieten al femeilor și fetelor

Geantă de mână este o parte esențială din garderoba femeilor. Femeile iubesc genți de mână, femeia dreptul de a nu va face fără ea, și nimeni nu este de ajuns. Nu doriti o geantă de mână din piele de lux sau esti mai mult într-un elegant afacere sac? În orice caz, sunteți la adresa corectă. Oferim genți de mână pentru femei pentru diferite ocazii sociale, care completează perfect tinutele pentru femeile de toate varstele.

Dacă vă întrebați unde au luat de fapt geanta și alte informații interesante, citiți geantă Fenomenul - De ce nu putem face fără ea. Și știi cumalegi geantă corect?

Pungă selectate în funcție de ocazie, starea de spirit sau de preț?

Fiecare să știe. Mergem la bal sau o parte societate. Nu numai "nu avem nimic de a purta". În plus, ne lipsește încă pantofi care se va potrivi la "acele haine care le au în tip boutique de pe piața din fereastra" și în cele din urmă de mână. În acest caz particular, sunt ideale scrieri sau geantă de mână elegant. Dar dacă navigarea doar magazin si suntem doar în starea de spirit pentru ceva decizii noi si frumoase cumpăra o mulțime de alți factori. Fiecare achiziție diferit, nu numai în piatră magazin.

Mulți dintre noi poate sorta prin preț și genți colectate de la cele mai ieftine. Deși în cele din urmă cumpara o geantă de mână din categoria mai scump, cel puțin simțim că suntem de economisire facem cel mai mult ...

Cât de mare pungă ai nevoie?

Genți de mână de dimensiuni direct legate, ceea ce ocazie aveți de gând să utilizați. Uzura de zi cu zi pentru a lucra nu poate lua ultramalinkaté scrisoare de dragoste cu paiete pentru seara plimbari cu prietenii ei la cafea ai tote afaceri geantă de mână, care transporta in mod normal un laptop. Mai mari genți de mână elegante sunt, desigur, mult mai practic, se încadrează în ele cantități uneori neașteptate de necesitate. Secretul de genți de mână este, de fapt, una dintre minunile lumii că oamenii nu vor înțelege femeile, și niciodată nu divulga.

Culori si materiale, sau ton?

Atunci când alegeți o geantă de mână pentru uzura de zi cu zi, vă dovedește culoare clasic solid - negru, roșu închis sau maro, care este ușor să fie combinat cu aproape orice tinuta pe care o alegeți, în dimineața. Apa sau la o plimbare, dar puteți lua pestriță, sau puntíkatou dungi. Și partidul? Acolo, vă va potrivi cu siguranta strălucitor geantă de mână, poate doar unul dintre noi.

Le hrăni cu dragoste

Grijă de pungă ar trebui să nu fi cu siguranță neglijat. Mai bine ai grija de ea, cu atât mai mult va dura, cu atât mai mult se va arata ca nou. Piele și imitație de piele genti impregna de fonduri în acest scop. Pentru a le proteja de umiditate, lumina soarelui și calma efectele orice daune mecanice.

In plus fata de tratarea suprafeței sac are grijă de interior. Nu-l poarte obiecte ascuțite afinat, buchete grele de chei, și așa mai departe, pentru a evita deteriorarea mucoasei. Deși o linie neetanșe adesea după ani de comori veți găsi, ce v-ați aștepta ...

info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
33 518 de produse în stocx