Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Rexona
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Rexona in-stoc

Rexona nu te lasa in jos

Antiperspirant Rexona asigură o protecție perfectă împotriva transpirație timp de 48 de ore

. Antiperspirante de obicei , începe să funcționeze ca răspuns la transpirație, dar tehnologia MOTIONSENSE TM , care conține Rexona, un pas înainte de transpirație. MOTIONSENSE TM conținând microcapsule care se depun pe suprafața subsuori și eliberat treptat. La fiecare mișcare se va rupe mikrokapsličky că parfumul și comunicatelor, astfel încât să se va simți în stare proaspătă și protejată pe tot parcursul zilei.

 

Rexona a fost fondat în 1908 ca o companie de chimiști locale pe și soțul ei, fondatorul Sheldon al Companiei de droguri australian. Primele lor produse au fost simple aparate de ras mecanice, săpunuri și pomezi.

ol 1920 a venit primele campanii de publicitate proprii Rexona, ajutând compania să facă primii pași pe piața în creștere rapidă pentru produsele drogherie. Billboard cu motive de igienă și numele companiei a început să se răspândească în Australia.

Aproximativ 33 de ani mai târziu a venit sub marca Rexona Lever Bros, care în curând a devenit cunoscut ca societatea Unilever. Numele sa schimbat, dar obiectivele rămân aceleași: să persevereze în eforturile pentru cele mai bune produse din industrie prin inovații tehnologice.

În anii șaizeci 20. lumea secolului întâlnit antiperspirant de brand Rexona, Rexona mai târziu în SUA. Produsul a fost introdus pentru prima dată în Finlanda, iar de acolo sa răspândit în întreaga lume. Piețe diferite realizate sub diferite denumiri: ca Rexona în Mexic, Turcia, Australia, Finlanda, Germania, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Venezuela, Spania, Indonezia, Israel, Italia, Malaezia, Brunei, Singapore, China, Hong Kong, Macao , Polonia, Portugalia, Rusia, Filipine, Ghana și Vietnam; la fel de sigur în Marea Britanie și Irlanda; Rexene ca și în Japonia și Coreea; ca scut în Africa de Sud - și un masterat în piețele majore din Statele Unite și Canada.

Următorii ani Rexona ferm stabilit pe poziția de cel mai faimos anti-perspirant din lume. Ea a primit sprijin de la sport stele, de la campion de tenis Steffi Graf în 1994 pentru sportivii contemporani , cum ar fi rugby echipa națională a Noii Zeelande, cunoscut sub numele de All Blacks jucători de rugby din Africa de Sud , Free rider mountain bike Darren Berrelclotha, basejumpera Miles Daishera, expert în supraviețuire Bear Grylls, campion de tenis David Nalbandian, jucător de cricket Andrew Flintoff și echipa Lotus F1 ™.

Astăzi, Rexona are mai mult de zece linii de produse pentru bărbați și femei, toate au fost elaborate în conformitate cu cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiei sanitare și de a da o garanție că promisiunea de brand vechi va dăinui pentru totdeauna: antiperspirant bine că te trădează.


 

 

Filtre selectate:
Rexona×
În stoc×

+-Filtru

66 produse

Sortează după:

Sus