Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Roberto Cavalli
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Principalele arome
+ -

Arome secundare
+ -

Origine
+ -

Șterge

Roberto Cavalli in-stoc

Provocatoare designerul italian Roberto Cavalli sa născut în 1940 la Veneția. După ce a studiat la Institutul de Arta, unde sa specializat în imprimarea textilelor și culoare de imprimare pe piele, un francez Saint-Tropez a deschis primul butic de moda. Succesul nu a fost mult timp în vine. Proiectele sale de mai mulți ani uimi lumina lor creativitatea și excentricitate. Principalul aspect al operei sale este inovația, creativitatea și utilizarea celor mai noi tehnologii.

Creatorul se teme de schimbare, idei noi și experimente, și, prin urmare clasat printre produsele sale, cu excepția articolelor din bărbați și femei, de asemenea, ochelari de soare la modă, lenjerie, costume de baie, elegant bijuterii, neobișnuite ceasuri și parfumuri, care surprinde placut prin prospețime și originalitatea lor. Lăsați-vă purtat energia lui prea.

Filtre selectate:
Roberto Cavalli×
În stoc×

+-Filtru

13 produse

Sortează după:

Sus