Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Salcura
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Salcura in-stoc

SALCURA vine din Marea Britanie, este un produs natural unic fără steroizi si cortizonů, toate suferind de boli de piele grave, cum ar fi eczeme, psoriazis, dermatită, alergii ale pielii, mâncărimi ale pielii și uscată, și acnee.

SALCURA are, datorită sale componente active naturale proprietăți calmante hipoalergenic, antibacteriene, antifungice, dezinfectante, protizámětlivé, antisvědící și. În general, creste rezistenta si piele de sănătate. Salcura pot fi vândute fără prescripție medicală, a cărui sănătate specialist. Spre deosebire de alte tratamente, se SALCURA încercând să ajute pielea să se auto-regenera, care hrănește celulele pielii in embrion în cel mai mic strat de piele, ceea ce le face mult mai rezistente și mai sănătos atunci când ajunge la suprafață.

Filtre selectate:
Salcura×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde