Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Sally Hansen
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Sally Hansen in-stoc

End 50. secolului trecut SALLY HANSEN, cu ajutorul sotului ei, pentru prima dată introdus un produs inovator în îngrijirea unghiilor. Consolidarea lac protector de greu ca Nails, sau "clinica de unghii intr-o sticla" a devenit un bestseller și de a determina direcția viitoare a brandului, care aparține acum jedničkám îngrijirea unghiilor.

Filozofia companiei este clar de la început - de a oferi clientilor cele mai bune produse practice posibile la un preț accesibil. Astăzi, marca SALLY HANSEN oferă o soluție pentru fiecare problemă cu cuie, oferă o gamă completă de manichiura si pedichiura si produsele sale inovatoare utilizeaza cele mai noi tehnologii. În timpul creării de noi produse nu va împiedica cooperarea cu designeri de moda de conducere și stabilește în mod constant noi tendințe în aspectul unghiilor.

Printre cele mai populare lac de unghii includ Sally Hansen Salon complet Manichiura, care combina perfect cele 5 etape pentru unghii frumoase: un strat de baza, cuie de putere, permit dezvoltarea de unghii, culoare frumoasă și strat de top. Toate într-un singur flacon. Perie de culoare dublă exclusiv întreaga suprafață a unghiei un singur accident vascular cerebral, astfel încât să creeze o manichiura perfecta nu a fost niciodată mai ușoară.

Citiți articolul pe SALLY HANSEN în Cosmetic revista!

Filtre selectate:
Sally Hansen×
În stoc×

+-Filtru

18 produse

Sortează după:

Sus