Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

100% argilă verde franceză -mască de corp și față 80 g

Brand: Saloos Cod: z5184

Descriere

Argila franceză verde este un produs natural unic, cu versatilitate în îngrijirea pielii.

Argila franceză verde este una dintre cele mai vechi ingrediente naturale, cu efecte benefice asupra pielii. Este o rocă fin măcinată - mineral extras din adâncimi mari, care nu este contaminat cu substanțe dăunătoare. Argila verde este o sursă naturală bogată de calciu, magneziu, siliciu, potasiu, sodiu, fier, titan, mangan și alte minerale și oligoelemente.

Despre argila verde se știe că ajută să absoarbă substanțele toxice din piele, elimină impuritățile și grăsimile nedorite, hrănește, întărește, și reîmprospătează. Este potrivită pentru producerea de măști de față, înfășurări corporale(pentru probleme reumatice), pentru comprese, și băi. Masca de față poate fi utilizată pentru toate tipurile de piele. Acționează împotriva îmbătrânirii, întărește, tonuri, hrănește, netezește, detoxifica, curăță și calmează.

După tratamentul cu argilă franceză verde, pielea este moale la atingere, calmă, curată și are un aspect tânăr.

Ambalare

80 g

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. fără conservanți, Pielea după tratamentul cu masca de argilă poate reacționa, uneori cu roșeață, care este o reacție destul de naturală a pielii.

Cum să utilizați

Pregătirea măștii de față și corp

O cantitate mică de argilă amestecați într-un bol nemetalic cu o spatulă din plastic sau din lemn (argilă verde nu trebuie să vină în contact cu metalul) cu apă într-un raport de aproximativ 1: 1 Lăsați amestecul pentru un timp și apoi amestecați într-o pastă densă. Adăugați puțină apă sau argilă în funcție de densitatea necesară. Pentru a îmbunătăți eficiența, recomandăm pentru pregătirea măștii de față utilizarea sau adăugați 2-3 picături de uleiuri vegetale naturale 100 % Argila se aplică pe diferite părți ale corpului in afară de zona ochilor și buzelor și se lasă timp de 20-30 minute. După acest timp, spălați cu apă caldă și uscați. La îndepărtarea măștii, se efectuează, de asemenea, un masaj delicat de peeling.

Pregătirea înfășurării

Faceți o pastă de argilă mai groasă amestecând în apă caldă sau rece și aplicați cu o spatulă pe o bucată de țesătură naturală, într-un strat de aproximativ 1-2 cm. Aplicați pe locul problematic (puteți folosi, de asemenea, folie alimentară pentru a acoperi). Lăsați să acționeze timp de minim 1 oră sau toată noaptea. Apoi, clătiți bine.

Pregătirea băii

Se amestecă 3-4 lingurițe de argilă în cadă cu apă caldă, sau puteți îmbunătăți, de asemenea prin adăugarea de 1-2 linguri Bucurați-vă de un tratament de curățare și de relaxare timp de aproximativ 20 de minute. Baia cu argilă are un efect de hidratare si calmare pe pielea uscată și supra uscată și predispusă la probleme ale pielii. În acest fel puteți efectua chiar și o baie parțială a mâinilor și picioarelor.

Spoturi

În oferta noastră veți găsi și alte , argilă verde și alte

Compoziție

(Solum fullonum)

Brand: Saloos

Compania Saloos (fosta SALUS) produce cosmetice naturale certificate. A intrat pe piata cu sută la sută pure uleiuri eterice pentru aromoterapie. Datorită răspuns mare de consumatori și interesul altor produse a fost extins gama de uleiuri vegetale presate la rece, care pot fi folosite separat (corp intern), sau pot forma împreună cu uleiuri esențiale amestecuri masaj de bază. De acolo a fost doar un pas pentru a crea un corp și masaj finite uleiuri Saloos. Chiar și tu într-un timp scurt a câștigat popularitate semnificativ - prefera în mod clar maseuri profesionale atleti de elita, acestea sunt utilizate în centre de reabilitare, facilități de spa, studii de regenerare, etc.. Treptat a văzut un interes în creștere în rare, dar de multe ori nu uleiuri esențiale la prețuri accesibile (trandafir, iasomie, neroli si alte materiale), care a dus la crearea unei noi game de produse finite pentru îngrijirea pielii. Acest lucru a dus la o serie de produse unice, de îngrijire deosebit de eficiente pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele mai sensibile și solicitante. Scopul companiei este Saloos în domeniul produselor cosmetice naturale oferă o calitate premium, care a fost lipsesc de pe piața cehă și răsfățați-vă clienții cu bucuria darurile naturii, pentru a arăta calea "la rădăcini" și să le ofere timp de secole dovedit efectele de plante și esențe derivate din acestea.

...Mărimi
Saloos
zile
:
ore
:
minute
:
secunde